Jeśli masz konto np internetowe w banku to najczęściej oferują także obsługę rachunków maklerskich. Ja np mam w mbanku.
Giełda Papierów Wartościowych - Czy ktoś gra?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BialyMam pytanko. Od pewnego czasu interesuje się spółkami notowanymi na giełdzie, przeglądam wykresy i chciałbym nieco zainwestować i spróbować szczęścia, bo mam trochę wolnych środków. Powiedzcie mi jak mogę kupić akcje, są jakieś strony do tego? Możecie coś polecić i poradzić?
no i zainwestuj tyle aby ewentualna strata nie była zbyt bolesna
Komentarz
-
-
Ostatnio sprzedałem CEDC zysk całkiem całkiem. Wszedłem teraz w Sobieski jako koneser % i ciekawe co z tego wyjdzie
Wtopiłem na Cersanicie, ale trzymam ogólnie jestem na +
Myślę, że w niedługim czasie warto się zastanowić nad Barlinek, EUCO wciąż w dół musi nastąpić w końcu odbicie... jakbym miał wolne środki wszedłbym w Coal Energy
A jak wam Panowie idzie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez paweł2PBG za175 znow 15szt nabylem :wink:Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez paweł2PBG za175 znow 15szt nabylem :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabi_007PBG jest szansa na odbicie? Jak myślicie?
Komentarz
-
-
moze nie duzo, ale troche sobie budimexu kupilem przed dywidendą, i rozumiem, że trzeba sie liczyc ze spadkami, zastoj w budowlance itp, ale jak akcja była po 80 a teraz spada prawie do 40 już, to wytrzymałośc psychiczna pada hehe. no coz pozostaje czekac, ale ta nasza gielda nieciekawa w porownaniu do rynku usa np.
Niedawno bylo odciecie po dywidendzie PZU i na ten rok finito duzych dywidend, wiec moze ciut lepiej bedzie, przybajmniej duze dywidendy wigu20 nie osłabią
Komentarz
-
-
sebasuperb,
Zamieszczone przez piotrek_ospaweł2 napisał/a:
piotrek_os napisał/a:
paweł2 napisał/a:
PBG za175 znow 15szt nabylem
patrząc na dzisiejsze notowania tj. 62 zł to ładnie "umoczyłes" - przynjamniej na obecna chwile
Kilka postow wyzej pisalem ze sprzedalem po 150-155,ale obecna cena ok 58zl naprawde juz kusi
dziś juz 25 zł
ktoś w Cargo poszedł?- debiut dość udany...ciekawe co jutro będzie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez brzezinA wchodzicie w Energę?
Wystartowało słabo.
- Jesteśmy na giełdzie nie po to, żeby przeżyć jeden dzień - skomentował prezes spółki Mirosław Bieliński.
Ale dla naszych analitykow to nie jest niespodzianka
- Mało kto się spodziewał spektakularnych wzrostów w debiucie Energi. Już na początku notowań mamy straty i bardzo duże obroty - powiedział PAP Mirosław Saj, analityk BM BGŻ.Pozdrawiam / Łukasz
Była : O2FL 1.8tsi http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=70860
Obecnie: VW Passat 2.0 TSI
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=81552
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez paweł2PBG za175 znow 15szt nabylem :wink:
[ Dodano: Czw 12 Gru, 13 00:16 ]
Zamieszczone przez paweł2Kupilem troche JSW w przedziale 63-65.
[ Dodano: Czw 12 Gru, 13 00:18 ]
Zamieszczone przez paweł2i pzu 289
Komentarz
-
Komentarz